SKIDIROCK
Lehtien kritiikkiä ja yleisön palautetta

Helsingin Sanomat
(Jukka Hauru)

...mutta Takuumiesten ensilevy Skidirock onnistuu. Basisti Salmesin lisäksi trion takuumiehenä on afro-amerikkalaisen roots-musiikin erikoismies Ville "Lefty Willie" Leppänen. Hänen laulunsa ja muut monipuoliset taitonsa nostavat Takuumiesten musiikin sävyissään muun tavallisen lastenrockin yläpuolelle. Skidirockin helmi on Ville Leppäsen viimeiseksi vetämä havaijilainen kansansävelmä, jonka aitouden edessä vanhakin jo nuortuu.

Musiikkiäänitteiden erikoislehti
Aksentti
(Tiina Tolonen)

Ensimmäinen kuuntelukerta menee ihastellessa tyylikästä soittoa ja tanssiessa, toisella kerralla ehtii kuuntelemaan lasten ajatteluun hyvin sopivia sanojakin. Levy tulvii hyvää mieltä ja liikuttaa!
Skidirock on erittäin hyvä nimi levylle, tämä totisesti on sitä. Biisit noudattavat afro-amerikkalaisen musiikin traditioita, maustettuna zydecolla, havaijilla ja muilla sivujuonteilla. Odotan innolla uusia levyjä.

Muusikko-lehti
(Pekka Nissilä)

Takuumiehet on kolmihenkinen trio pääkaupunkiseudulta. Leppänen ja Salmes vastaavat tahoillaan jotakuinkin puoliksi Skidirock-levyn originaalilauluista, ja lisäksi mukana on pari lainaa ulkomailta sekä yksi Risto Vuorimiehen originaali. Otsikko viittaa rockiin, ja sitähän tulee. Hienosti on kokonaisuus tuotettu kuitenkin musiikin ehdoilla, eikä kuulijan tarvitse yhtään vaivautua mistään "mukamas"-rockista. Sovitukset ovat huolellisia laulustemmoja myöten. Leppänen on tuttu rootsimman blues/rockmusiikin parista, ja kyllähän se toteuksessa hyvin kuuluu. Salmes laulaa myös asiallisella asenteella, joten meininkiä on tässäkin niin että riittää.

Sähköpostipalautetta yleisöltä:

Takuumiesten CD on ollut meillä kovassa kuuntelussa. Aaro innostui levystä heti ja rokkaa mukana paistinlasta-kitaraansa soittaen.
Ehdoton hitti ja toivotuin kappale on " Piippaapa ja paappa pipo päähän", myös eka biisi on suosiossa. Siru lauleskellee joskus" Amalia tanssii" ja Aaro on ihastunut sanoihin;" Me ollaan isoja eikä mitään vauvoja".
Ja onhan levyä ilo myös aikuisten kuunnella (verrattuna esim. Fröbelin palikoihin).
Aaron roolileikeissä kitaristi  on suosiossa heti merirosvon jälkeen, ennen palomiestä ja poliisia.